Kom i form med det rigtige fodtøj

Asos er en hjemmeside som sælger tøj, sko, accessories og skønhedsprodukter. Asos blev grundlagt af Nicholas john robertson, Quentin griffiths, Andrew Regan og Deborah thorpe i d. 3 juni 2000 i London Storbritannien. Asos er det samme koncept som Zalando. Koncept er at de har deres egen kollektion men også mange andre marker og andres kollektioner så det ikke kun er asos eget tøj men også mange andre marker. De har over 800 brande. De omsætter for 3,17 milliarder i 2020. 

Min oplevelse

Jeg har shoppet meget hos asos fordi de har fede produkter og det er god pris for god kvalitet. Mange af mine veninder har elsker også asos og kigger der tit efter nye spændende ting. Vi elsker alle asos fordi de har meget unikt tøj som ingen har. Jeg har haft mit tøj fra asos i lang tid nu og jeg synes stadig det er i høj kvalitet og er noget jeg stadig bruger. Når man lige står og mangler noget tøj til en fest eller til et event så kigger jeg typisk meget på asos. Som pige shopper man hele tiden og er obs på de nye mærker og kollektioner der kommer ud og specielt i de store kæder som asos. 

Deres udvalg

På deres hjemmeside kan man finde alt hvad du bruger til et outfit fx undertøj, trøjer, bukser, solbriller, tasker, sko og hat. Deres kvalitet har en godt standart men så kan du få bedre kvalitet hvis du køber noget fra et dyre mærke eller du kender det mærke og ved at det har en rigtigt godt kvalitet som fx dr mardens. De har mega mange produkter i flere forskellige kvaliteter, farver, mærker, mønstre, størrelser, former, print, skrifttyper og meget mere.  

Når du kommer ind på deres hjemmeside bliver du spurgt om du shopper til mænd eller kvinder. Efter du har valgt hvilket køn du shopper til kommer du ind under alle deres kategorier så hvis du leder efter noget specielt så kan du hurtigt finde det. Men ellers ligger alle deres kategorier oppe øverst hele tiden så det er mere overskueligt under helle dine shoppe oplevelse. Nyhed, tøj, sko, accessories, nyeste tendenser, træningstøj, face plus body, bands og outlet det er de kategorier der er øverst oppe. Hvis du går ind på kategorien face plus body finde du flere kategorier som fx makeup eller hudpleje. For at købe tøj skal du ikke være logget ind eller have en bruger. Du kan forblive gæst men så kan du ikke finde de ting du har liket eller lagt i kurven igen eller få besked når det du gerne vil have er der i din størrelse. Alt i alt er hjemmesiden rigtigt overskuelig og meget godt til at finde alt hvad du mangler til et outfit og skønhedsprodukter. 

Kontaktinformation hos Asos

Under deres hjemmeside kan man komme i kontakt med dem hvis du skal stille et spørgsmål eller have hjælp med at sende dine vare retur. De besvare e-mails 7 dage om ugen.