Det bedste løbetøj til nybegyndere samt de garvede

Er du på udkig efter løbetøj?

Som ny løber skal du sørge for at du har det rigtige løbetøj, og især løbesko, så du ikke belaster dine knæ. Du tænker måske at du skal se smart ud på dine løbeture, og det kan du sagtens. Det behøver netop ikke at være så fancyt og dyrt. Nu til dags kan du stort set få skræddersyet dit træningstøj som du ønsker det. Til den garvede løber, så er Fusion løbetøj blevet enormt populært. Det er fordi, det er smart, lavet i super kvalitet, også er det samtidigt til at betale.

fusion løbetøj

Løbesko

Når du kommer i gang som løber, har du brug for et godt par løbesko, der passer til dig. Brug af den forkerte type sko er faktisk en af ​​de mest almindelige årsager til løbeskader.

Når du handler løbesko, skal du ikke vælge et par, pga. stil, farve eller pris. Du har bestemt ikke brug for at købe det dyreste par i butikken, men at investere i et godt par er en smart idé, der hjælper med at forhindre skader og sørge din løbetræning ikke er en større lidelse end den er i forvejen…

Hvis det er første gang, du køber løbesko, så er det en god ide at komme på et løbebånd i forretningen, hvor ekspedienten måler din fod og din løbestil og derefter kan anbefale de rigtige løbeesko til dig. Personalet måler din fod, ser dig løbe på løbebånd og analyserer din gang. Nogle butikker giver dig endda mulighed for at tage dem med hjem til at prøve indendørs, og aflevere dem retur efter to dage hvis ikke de passer eller føles rigtige. Du kan altid lave dit research på nettet, så du har dannet dig et overblik over hvilken stil du går efter. På hjemmesiden Sportskompagniet.dk, kan du finde et stort udvalg af løbetøj, cykeltøj, og det nyeste træningstøj.

Her er et par ting at overveje, når du skal købe et nye løbesko. Dæmpning vs. letvægt. Sko, der er stærkt polstret, er gode til nye løbere – især de, der er tungere. Polstrede sko vejer dog normalt mere og kan føles klodset under et løb. Prøv sko med lettere vægt og polstrede sko for at se, hvad du foretrækker.

Hvis du planlægger at løbe om aftenen eller tidligt om morgenen, skal du overveje et par sko, som har en slags reflekterende materiale. Du bliver mere synlig i trafikken, og kan dermed føle dig mere tryg på din aftenløbetur.