Find de billigste bideskinner 

Skærer eller presser du tænder om natten, har du brug for en bideskinne. En bideskinner koster dog op imod 5.000 kroner hos en tandlæge, og det er for de fleste en betydelig sum penge.  

Heldigvis kan du gøre det meget billigere selv ved at bestille billige bideskinner online. Du skal bare sikre dig, at den bideskinne, du bestiller, kan støbes til at passe til din mund.  

Hvordan finder jeg den billigste bideskinne? 

Når du gerne vil finde den billigste bideskinne, kan du sammenligne nogle af de forskellige, du kan finde på nettet herhjemme, eller hvis du er bosat i Sverige, kan du se nærmere på dette website.

Vil du gerne spare penge på din bideskinne, kan du kigge på følgende: 

  • Køb pakker frem for enkeltstyks 
  • Vælg bideskinner med lang levetid 
  • Kig på fragtpriserne  

Køb pakker frem for enkeltstyks  

Du kan typisk spare mange penge ved at købe pakker med flere bideskinner i. Prisen pr. stk. falder betydeligt, hvis du f.eks. køber en pakke med 4 bideskinner frem for en pakke med 1 bideskinne.  

Vælg bideskinner med lang levetid  

En bideskinne skal – ligesom en tandbørste – udskiftes med jævne mellemrum for hygiejnens skyld. Det er dyrere at købe bideskinner, der har en kort levetid end en lang levetid. Bideskinnen skal skiftes hver 6. måned og har dermed en meget lang levetid.  

Kig på fragtpriserne  

En anden ting, der kan spare dig penge på din bideskinne, er at kigge på fragtpriserne. Det kan være en betydelig ekstra udgift, hvis fragten er høj. Hos antibite.dk er fragten på bideskinner gratis.  

Har jeg brug for en bideskinne? 

Mange mennesker skærer eller presser tænder om natten. Det er ikke sikkert, at det er et problem, hvis du kun gør det sporadisk, men hvis det bliver en vane, kan det både påvirke dine tænder og give dig hovedpine og ømheder/spændinger i kæbeområdet.  

Alt for mange starter dagen med hovedpine på grund af tandskæren om natten – og det er hverken rart at vågne med ondt i hovedet eller at være nødsaget til at tage smertestillende hver morgen for at komme i gang med dagen.  

Hvis du er i tvivl om årsagen kan være tandskæren, er det værd at prøve en bideskinne. Der er intet farligt ved at sove med en bideskinne, hvis tandskæren ikke er problemet, men omvendt kan du være heldig – ligesom rigtig mange andre – at opleve en mærkbar forbedring af din livskvalitet.