Få styr på din økonomi hos BudgetButler.dk

Du kan spare mange penge på dine abonnementer ved at tjekke udbyderne af de forskellige services, du ønsker at abonnere på. Hvad enten det drejer sig om mobiltelefoni, bredbåndsforbindelse, Tv-pakker eller noget helt fjerde, som for eksempel din A-kasse, kan der være guld at hente ved at sammenligne udbydere på Budgetbutler.dk

Vi har alle sammen en del abonnementer på forskellige services. I det 21. århundrede i Danmark, hvem har ikke abonnement på bredbånd og mobiltelefoni? Bare til at starte med. Mange af os har desuden abonnement på Tv-pakker, A-kasse, ja endda måltidskasser. Har du det bedste abonnement til prisen?

Udbyderne af alle disse services konkurrerer selvfølgelig indbyrdes. Sådan er det frie marked, og det er til fordel for dig som kunde. For når udbyderne konkurrerer, så gør de det på pris, kvalitet, service, udvalg, nyheder og så videre. Alt sammen noget, du godt kan lide. Især lave priser, måske.

budgetbutler

Med BudgetButler får du billigere alternativer til dine nuværende abonnementer

 

Ved jævnligt at sammenligne udbydere af dine forskellige abonnementer kan du holde dig opdateret, så du kan slå til, når det virker oplagt at skifte. Meningen med det frie marked er jo netop blandt andet, at du som kunde skal få mest muligt for dine penge. Det er langtfra alle danskere, der får mest for deres penge.

Mange af os hænger fast i et abonnement, fordi vi er vænnet til det. Det er måske det nemmeste, og så dyrt er det jo heller ikke, og de andre er sikkert ikke bedre eller billigere, når det kommer til stykket. Men jo, faktisk er de andre både bedre og billigere, i hvert fald ind imellem. Ret ofte faktisk.

Pointen er, at det for langt de fleste danskere godt kan betale sig at skifte abonnement på en række ting. For eksempel kan det næsten altid betale sig at samle abonnementer hos den samme udbyder, for eksempel af mobiltelefoni, bredbånd og Tv-pakke. Det kan være, når du flytter sammen med kæresten.

Hvad koster Budgetbutler?

Når et eller andet ændrer sig i vores livssituation, for eksempel når vi flytter eller skifter job, vil der næsten altid være penge at spare ved at tjekke diverse abonnementer. Skift udbyder, find en måde at sammenlægge abonnementer, og du/I kan spare hundredvis af kroner årligt, måske endda månedligt.

Selv sådan noget som leverancer af gas og el til boligen kan der spares store summer på. I stedet for bare at køre derudad med de kendte systemer kan I med stor fordel sammenligne leverandører af for eksempel gas og el, og derpå vælge leverandøren med den bedste pris og de bedste vilkår i øvrigt, herunder service.

Mange udbydere af den ene eller anden vare eller service lever højt på, at de fleste mennesker er nogle halvdovne vanedyr. Nu har jeg jo haft det abonnement på mobiltelefonen i 5 år, siger folk. Hvorfor skulle jeg så skifte, det er da udmærket, som det er. Men måske du kan få det samme til den halve pris.

Tjek derfor udbyderne af de forskellige varer og services, du efterspørger. Sammenlign deres priser og services og vælg den bedste til prisen. Det er selvfølgelig en smule arbejde, men reelt er der tale om en rigtig god timeløn til dig. Hvis du bruger en halv time om måneden på at tjekke udbyderne, kan du måske spare flere hundrede kroner i kvartalet på dine abonnementer. Nettofortjeneste, i din lomme.